Järisyttävä näky! 9 000 kiloa ilotulitteita taivaalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasissa räjäytettiin äskettäin suuri määrä viallisia ilotulitteita. Kolmen päivän aikana Glasscock Countyn alueella ilotulitteita tuhottiin yli 9.000 kilon verran, ja tuloksena saatiin melkoinen pauke ja savupilvi.

Teksasissa Midlandin poliisilaitoksen pommiryhmä sai tuhottavakseen valtavan määrän viallisia ilotulitteita, joita ei voida laittaa myyntiin. Tulitteet tuli tuhota ammattilaisten toimista turvallisesti, eikä tarkoituksena ollut järjestää ilotulitusnäytöstä. Tuhoaminen kuitenkin kuvattiin videolle, joka on julkaistu YouTubeen.

Videolla näkyy ilotulitteiden räjähtämisen aiheuttama suuri savupilvi. Joukossa näkyy muutama värikäs rakettikin, mutta viallisten ilotulitteiden ollessa kyseessä niiden tuhoaminen näyttää aivan muulta kuin hauskalta ilotulitukselta. Räjähdyksistä tuleva ääni on kuitenkin melko massiivinen, vaikka video onkin hyvän välimatkan päästä kuvattu.