Uhkeat muodot vievät huomion – kaunottaren kitaravideoista jättihittejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi syyskuussa 2013 tuolloin vielä tuoreesta netti-ilmiöstä nimeltä Jess Greenberg. Poikkeuksellisen muodokas kaunotar oli ryhtynyt soittamaan kitaraa videokameran edessä ja julkaisemaan videoita verkossa. Hänen uhkeat muotonsa tosin varastivat huomion.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tähän mennessä Greenbergin suurin nettihitti on AC/DC -yhtyeen Highway to Hell, josta esitetty kitaraversio on tähän mennessä katsottu jo lähes 17 miljoonaa kertaa.

Nyt Jess on noussut jälleen esiin parin vuoden hiljaiselon jälkeen, kun hänen muut videonsa ovat saaneet viime päivinä valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Greenbergin muodot ovat pääosassa yli 50 videossa, jotka hän on YouTubeen ladannut.