Suomalaisduo päivitti Taylor Swiftin jättihitin – upea tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset elektronisen musiikin tähdet ovat valloittaneet maailmaa jo vuodesta 1999 saakka, jolloin Darude julkaisi Sandstorm-jättihittinsä. Aivan viime vuosina monet kotimaiset DJ-tuottajat ovat saaneet jopa listamenestystä kansainvälisesti.

Eräs mielenkiintoisista alan toimijoista on Lope & Kantola. Nyt parivaljakko on julkaissut oman bootleg-näkemyksensä Taylor Swiftin taannoisesta I Knew You Were Trouble -jättihitistä. Tuloksena on kaikille tutusta kappaleesta todella tyylikäs huvijahtihouse-versio complextro ja nu-disco -vaikutteilla höystettynä. Kappaleen voi kuunnella ja ladata itselle Soundcloud-palvelusta.

Lope & Kantola on mukana myös perjantaina julkaistavalla Daruden uudella singlellä, joka sisältää heidän tekemänsä remixin.