Mies otti hengenvaarallisen selfien Kristus-patsaan olkapäällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen valokuvaaja Thiago Correa on päättänyt ottaa muutaman näyttävän selfien kuuluisan Kristus-patsaan päällä, Rio de Janeirossa. 27-vuotias hurjapää kiipesi patsaan päälle ja otti selfie-kepin avulla kuvia, jotka saisivat korkeanpaikankammoiset kauhusta sekaisin.

Patsaan päällä olevissa aukoissa poseeraaminen ei vielä ollut kovin extremeä, mutta eräässä kuvassa mies kiipesi aukosta ulos ja istui patsaan olkapäällä ilman suojavarusteita. Henkeäsalpaavan kauniista kuvamateriaalista on tehty video, joka on äskettäin julkaistu Youtubessa. Patsaan juurella seisoskelleet turistit ovat varmasti olleet kauhuissaan kuvaajan uhkarohkeasta projektista, jos ovat sen huomanneet.

Kristusta esittävä patsas on 710 metriä korkean Corcovadovuoren huipulla, ja korkeutta patsaalla on 38 metriä. Kuten Correan video osoittaa, näkymät Rio de Janeiroon ovat kerrassaan upeat. Miehen suorittamaa temppua ei kannata tehdä perässä.