Mies salakuljetti vaimoan matkalaukussa – rysän päältä kiinni!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisille käy monesti noloja tilanteita, kun he varautuvat pahimpaan ottamatta tilanteesta kunnolla selvää. Olemme kuulleet pariskunnasta, joka oli taannoin kuolla lukittuun autoon hapenpuutteen vuoksi, koska he eivät tienneet pääsevänsä autosta ulos ovenkahvaa kääntämällä. Varkaat saattavat rikkoa ikkunan ennen kuin he huomaavat, että ovi olisi ollut auki.

Nyt eräälle avioparille kävi nolo tilanne, kun mies yritti salakuljettaa vaimonsa – turhaan. Ranskalaismies yritti salakuljettaa venäläisen vaimonsa Eurooppaan isossa matkalaukussa. Mies ei ollut tullut ajatelleeksi, että koska nainen on hänen vaimonsa, he olisivat voineet matkustaa yhdessä ihan tavallisestikin.

Nyt sullottuaan vaimonsa matkalaukkuun pariskunta joutui rajavartioston kuulustelemaksi, koska ihmisen salakuljettaminen matkalaukussa on rikos. Ranskalainen mies oli luullut, että hänen venäläinen vaimonsa ei olisi päässyt matkustamaan Euroopan sisälle, koska hänellä ei ollut viisumia.

Ihmisen salakuljettamisesta voidaan The Independent -lehden mukaan tuomita jopa kolmeksi vuodeksi vankeuteen, mutta pariskunnan onneksi heidät päästettiin vapaaksi pelkällä kuulustelulla. Viranomaiset huomasivat, että kyseessä oli pelkkä vahinko ja he ihmettelivätkin, miten aviopari ei tajunnut voivansa matkustaa normaalisti.