Pharrell Williams esiintyy Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pharrell Williams on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa Happy-hittinsä ja Girl-albuminsa myötä. Happy-kappale lukeutuu viime vuosien suurimpiin maailmanlaajuisiin hitteihin ja äskettäin Williams palkittiinkin kolmella Grammy-palkinnolla.

Nyt Pharrell saapuu konsertoimaan Suomeen, sillä hän nousee ensi kesänä Ruisrockin lavalle. Ruisrock järjestetään 3. – 5. heinäkuuta Turun Ruissalossa.

Ennen soolouraansa Pharrell Williams tuli tunnetuksi räppiä, funkia ja rockia yhdistäneestä N.E.R.D.-yhtyeestä. Bändi vietti viiden vuoden ajan hiljaiseloa, mutta nyt yhtye on palaamassa uusien kappaleiden voimin. Pharrellin lisäksi Chad Hugosta ja Sheldon ”Shay” Haleysta koostuva yhtye julkaisee kolme Paavo Pesusieni -elokuvassa kuultavaa kappaletta. Niistä ensimmäinen, Squeeze Me, on jo julkaistu iTunes-palvelussa.

40-vuotias Pharrell Williams on tuttu nimi musiikkipiireistä, sillä hän on ollut mukana useilla eturivin artistien kappaleilla. Hän on kirjoittanut ja tuottanut musiikkia muun muassa Snoop Doggille ja Britney Spearsille. Hän teki taannoin musiikkialan historiaa esittämällä verkossa ensimmäisen kerran maailmassa vuorokauden ympäri kestävää musiikkivideota.