Burger King lanseeraa Whopper-hajuveden – aprillipila etuajassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet kansainväliset pikaruokaketjut tuntuvat nykyään kilpailevan siitä, kuka keksii eniten sosiaalisessa mediassa huomiota erikoisuudellaan herättävän uutuusherkun. Burger King on kuitenkin tekemässä toisenlaista aluevaltausta lanseeraamalla oman hajuveden.

Japanin Burger King tuo markkinoille yhden päivän ajaksi hajuveden, jonka luvataan tuoksuvan ketjun Whopper-hampurilaiselta. Tuote tulee markkinoille 1. huhtikuuta, joka on pikaruokaketjun mukaan kansainvälinen Whopper-päivä. Huhtikuun ensimmäinen päivä on tietenkin tunnetusti myös aprillipäivä.

Ei ole kuitenkaan syytä olettaa, etteikö Japanin Burger King olisi tuomassa Whopper-hajuvettä oikeasti markkinoille – ainakin yhden vuorokauden ajaksi. Vuonna 2008 pikaruokaketju nimittäin teki samanlaisen tempauksen tuomalla markkinoille rajoitetun erän miesten Flame by BK -hajuvettä.