Facebookiin uusi ominaisuus – voit lähettää ja vastaanottaa rahaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimmassa yhteisöpalvelussa, Facebookissa, on jo yli 1,3 miljardia ihmistä. Vaikka palvelun suosion on povattu jo moneen kertaan romahtavan lähivuosien aikana, on se säilyttänyt suosionsa. Nyt sivustolle on tulossa jälleen uusi ominaisuus.

Facebookin käyttäjät voivat pian lähettää rahaa toisilleen sivuston kautta. Rahan siirtäminen tapahtuu chat-ikkunaan lähitulevaisuudessa ilmestyvää dollarisymbolia painamalla. Lähettääkseen Facebook-kaverilleen rahaa käyttäjällä tulee olla luotto- tai debit-kortti.

Facebook lupaa palvelun tarjoavan helpon ja turvallisen tavan lähettää ja vastaanottaa rahaa. Amerikkalaiset Facebook-käyttäjät pääsevät jakamaan rahaa sivustolla virtuaalisesti lähikuukausien aikana. Toistaiseksi ei ole tiedossa, koska ominaisuus tulee myös suomalaisten käyttöön.