Gigi Hadid on kuuma mallitulokas – tältä näyttää Victoria’s Secretin asuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Gigi Hadid on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Ulkoisten ominaisuuksien lisäksi asiaan on vaikuttanut todennäköisesti se että hänen äitinsä, Yolanda Foster, on niin ikään tunnettu huippumalli.

Gigi Hadid kuvattiin taannoin bikineissä Victoria’s Secretin bileissä Miami Beachilla. Nyt hänet nähdään puolestaan yhtiön uusissa mainoskuvissa. Viime aikoina runsaasti esillä ollut mallimaailman tulokas esittelee otoksissa Victoria’s Secretin keväisiä uutuuksia.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin tuoreissa mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.