Ex-teinitähti palasi julkisuuteen – rohkealla alusvaatekuvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti ja näyttelijätär Hilary Duff muistetaan parhaiten roolistaan Lizzie McGuire -televisiosarjassa. Tänä vuonna Duff tehnyt jälleen paluuta julkisuuteen, ja taannoin häneltä kuultiin myös uutta musiikkia Chasing the Sun -singlen muodossa.

Hey #moms #westillgotit #loveyourbod

Kuva, jonka Hilary Duff (@hilaryduff) julkaisi

Nyt Hilary Duff on muistuttanut olemassaolostaan puolestaan jakamalla itsestään paljastavan kuvan sosiaalisessa mediassa. Peilin kautta otetussa selfie-otoksessa vaaleaverikkö poseeraa pelkissä mustissa alusvaatteissa.

27-vuotias Hilary Duff erosi taannoin aviomiehestään, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen. Entinen lapsitähti on nähty lukuisissa elokuvarooleissa, mutta useimmat muistavat hänet parhaiten Lizzie McGuire -sarjan nimikkohahmona.