Mies joutui valitsemaan pelastaako tyttöystävänsä vai exänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori kiinalaismies oli eronnut tyttöystävästään Jun Tangista, sillä hän oli ihastunut toiseen tyttöön. Wu Hsia onnistui hurmaamaan ihastuksensa Rong Tsaon ja pari alkoi seurustella. Katkera exä ei hyväksynyt parin suhdetta ja hän yritti sabotoida heidän romanssiaan kaikin mahdollisin tavoin.

Hsian nykyinen tyttöystävä sai miehen exästä tarpeekseen ja tytöt ajautuivat riitaan keskenään. Mies huomasi olevansa kiusallisessa tilanteessa ja hän päätti tehdä asialle jotain. Hsia sopi tapaamisen, jossa kaikki osapuolet voisivat neuvotella keskenään ja sopia riitansa.

Tapaaminen ei sujunut aivan Hsian suunnitelmien mukaan, sillä tyttöjen välinen sanasota kärjistyi tappeluksi. Sitten tapahtui jotain kauhistuttavaa. Molemmat tytöt putosivat kävelytieltä kuohuvaan jokeen. Hsia joutui tekemään valinnan siitä, kumman hän pelastaisi.

Metro-lehden mukaan mies syöksyi jokeen ja pelasti nykyisen tyttöystävänsä. Matkalla sairaalaan mies oli soittanut veljelleen ja pyytänyt häntä pelastamaan joessa olevan exän. Veli oli soittanut pelastuslaitokselle ja joessa värjötellyt tyttö saatiin pelastettua. Kumpikin neitokaisista selvisi ilman vakavia vammoja. Jun Tang oppi kantapään kautta, että mies oli valintansa tehnyt.