Legendaarisen Al Caponen ökykartano restauroitiin – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Al Capone oli yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista amerikkalaisista gangstereista. Miehen rikollisura kukisti Yhdysvaltojen kieltolain aikaan, kun hän harjoitti alkoholin salakuljetusta ja myyntiä pääosin Chicagossa.

Rikollispomo vietti osan ajastaan Miami Beachin Palm Islandilla sijaitsevassa kartanossa, jossa hän myös menehtyi vuonna 1947 sydämen toimintahäiriöön. Nyt kuuluisan gangsterin entinen kartano on restauroitu entiseen loistoonsa kiinteistösijoitusyhtiö MV American toimesta.

Siirtomaatyylinen kartano pitää sisällään muun muassa seitsemän makuuhuonetta, uima-altaita ja runsaasti historiallisia yksityiskohtia. Historialliseen ökykartanoon voi tutustua Splash-uutistoimiston julkaisemissa kuvissa.