Bradley Cooper erosi mallityttöystävästään – railakkaat bileet Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Bradley Cooper on äskettäin eronnut mallina työskentelevästä tyttöystävästään Suki Waterhousesta. Pari ehti seurustella kaksi vuotta. Kun pariskunnan tiet erkanivat, ei kumpikaan osapuolista jäänyt itkemään toisen perään.

Daily Mail -lehden mukaan erouutisten jälkeen Bradley Cooper nähtiin bilettämässä Las Vegasissa. Kolme päivää kestäneissä kekkereissä nähtiin muun muassa miehen näyttelijäystävät Miles Tellar ja Jonah Hill.

Suki sen sijaan keskittyi työkeikkoihinsa New Yorkissa ja neitokainen nähtiin iloisella tuulella elokuvan promootiotilaisuudessa, jossa juhlistettiin Outolintu -elokuvasarjan Insurgent-jatko-osaa. Vaikuttaisi siltä, että ero oli molempien kannalta oikea päätös. Sinkkuelämä näyttäisi maittavan molemmille.