Elefanttivauva nautti kylvyssä – ei kyennyt pidättelemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten poikaset ovat useimmiten lajista riippumatta todella suloisia. Pienokaisten motoriset taidot eivät ole vielä huippuunsa kehittyneitä ja siksi ne ovatkin yleensä melko suloisia hoipertelevan kävelynsä ja kömpelyytensä vuoksi.

Claus Jørgensen on julkaissut hurmaavan videon pienen elefantin poikasen kylpyhetkestä. Elefantit tunnetusti nauttivat, kun niitä pestään, mutta tämä poikanen nauttii vielä enemmän jostain aivan muusta kylpyhetkeen liittyvästä. Elefantin poikanen rakastaa sitä, kun se saa loikata ammeeseen ja vesi roiskuu sen ympärille.

Elefantti kömpii ammeesta pois yhä uudelleen, että se voi taas hypätä sinne. Meno näyttää kömpelöltä ja elefantin poikanen on hoipertelevaksi vauvaksi myös lajinsa vuoksi melko iso ja painava. Lopulta elefantti innostuu niin kovasti, että ponnistaessaan altaaseen siltä pääsee hypyn hetkellä myös isompi hätä.