Hoitaja varasti vanhukselta rahaa – piilokamera paljasti rysän päältä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Iäkkään brittinaisen perheenjäsenet olivat huomanneet, että vanhuksen käteisvarat olivat alkaneet huveta epäilyttävää vauhtia. 85-vuotias Evelyn Nicholson ei osannut selittää rahojensa katoamista perheenjäsenille. Niinpä hänen omaisensa asensivat asuntoon piilokameran.

Kameran avulla he toivoivat ratkaisevansa mysteerin, ja pian kameran asentamisen jälkeen se myös ratkesi. Vanhuksen avuksi palkattu hoitaja varasti nimittäin röyhkeästi Evelynin lompakosta rahaa. Perheenjäsenet olivat epäilleet hoitajaa syylliseksi ja nyt he olivat saaneet todisteet videon muodossa.

20-vuotias Sheryvone avasi pöydällä olevan laatikon ja otti Evelynin lompakon käteensä. Sen jälkeen hän otti sieltä seteleitä ja laittoi taskuunsa. Nuoren naisen häikäilemättömästä toiminnasta kauhistuneet perheenjäsenet olivat yhteydessä viranomaisiin. Perhe oli surullinen siitä, että henkilö johon he luottivat oli katalan toiminnan takana.

Sheryvone pidätettiin ja hänet tuomittiin 26 viikon vankeusrangaistukseen. Rahojen katoaminen oli alkanut joulukuussa ja neitokainen oli kuukausien aikana onnistunut varastamaan sievoisen summan rahaa. Nuoren naisen sydämetön toiminta on ollut järkytys Evelynin perheelle. Piilokameran ansiosta varas saatiin vastuuseen teoistaan.