Tyrmistyttävä video – isä käskytti 5-vuotiaansa nettikiusaajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2009 perustettu Chatroulette on internetin videochatti, jossa automatiikka arpoo henkilöt, joiden kanssa se muodostaa videoyhteyden. Palvelu on ollut usein erilaisten pilojen ja tempausten kohteena ja välillä joku onnekas sattuu myös kohtaamaan palvelussa seikkailevia supertähtiä.

Nyt eräs mies joutui videochatissa kohtaamansa isän ja pojan kiusaamaksi. YouTubeen on julkaistu video Chatroulettessa muodostetusta keskusteluyhteydestä, joka sai todella omituisen suunnan nopeasti. Heti keskustelun alettua mies alkoi haukkumaan toisella puolella olevaa miestä hänen ulkonäöstään ja muun muassa aurinkolasien pitämisestä.

Aurinkolasipäinen järkyttyi kuulemastaan ja järkytys vain kasvoi seuraavien tapahtumien myötä. Nimittelevä mies otti yllättäin syliinsä pojan, jota aurinkolasipäinen mies luuli hänen pikkuveljekseen. Kävi ilmi, että pikkupoika on viisivuotias ja hänen isänsä rohkaisi myös lasta haukkumaan miestä videoyhteyden välityksellä.

Nimittelyn kohteeksi joutunut yritti selittää kovaa kieltä käyttävälle miehelle, että hänen poikansa kiusaamaan opettaminen on todella uskomatonta ja todella väärin, mutta mies ei näyttänyt ymmärtävän sitä.