Shokkipaljastus! Katie Holmesilla ja Jamie Foxxilla jo vuosien ajan suhde

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Katie Holmes on avioeronsa jälkeen esittänyt julkisuudessa olevansa perheeseensä keskittyvä sinkkuäiti. Todellisuudessa kaunottarella on jo parin vuoden ajan ollut suhde näyttelijä Jamie Foxxin kanssa.

Us Weekly -lehden mukaan pari on tapaillut jo pari vuotta ja heidän suhteensa on hiljattain muuttunut vakavampaan suuntaan. Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten Holmesin ex-aviomies Tom Cruise on suhtautunut asiaan, mutta ilmeisesti uuden rakkauden löytyminen on kiristänyt heidän välejään.

Daily Mail -lehden mukaan Holmes ja Cruise eivät tule enää toimeen keskenään. Asiaan on voinut vaikuttaa myös Tomin tarve kasvattaa tytär Suri skientologien opetusten mukaisesti. Katie ei halua tyttärensä kuuluvan kyseiseen kirkkoon. Vaikka Katie on useasti nähty Foxxin kanssa, ei kukaan ole osannut aavistaa, että taustalla olisi romanssi. Nyt salasuhde on viimein paljastunut.