Kipinäsuihku naisen jalkovälistä – perheet raivostuivat televisiokanavalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu. Nyt Chocagon WGN Morning News on joutunut pyytelemään ihmisiltä anteeksi esittäessään vahingossa aikuisviihteellistä materiaalia suorassa lähetyksessä, kun burleskitaiteilija alkoi yllättäin syöksemään kipinöitä haaroistaan.

WGN Morning News juhli suorassa lähetyksessä Pyhän Patrikin päivää. Ohjelman tuotannosta vastaavat olivat kutsuneet paikalle Cirque de la Femmen tuottajan Shana Vaughan-Gaborin. Ohjelman tekijöiltä taisi olla pimennossa se, minkä tempun nainen tulee lähetyksessä tekemään.

Naisen lempinimi on Pussy Sparks, jonka luulisi antavan tempusta hieman osviittaa. Juontaja alustaa tempun esittelemällä naisen ja kertomalla, että hän ei itsekään tiedä tarkalleen, mitä he tulevat seuraavaksi näkemään. Nainen aloitti temppunsa suorassa lähetyksessä ja alkoi sähkötyökalujen avulla syöksemään kipinöitä haarojensa välistä.

Lähetyksessä oli paljon noin seitsemänvuotiaita lapsia ja juontaja yllättyikin Vaughan-Gaborin tempusta yhtä paljon kuin lapsetkin. Lähetyksen taustalta kuuluu ilmeisesti studio-ohjaajan ääni, joka toistelee sanoja: ”voi ei” ja pyytää naista lopettamaan.