Motoristi pakeni poliisia – otti samalla selfie-kuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sky News kuvasi äskettäin nuoren moottoripyöräilijän pakomatkaa, joka oli melko epätavallinen. Mies teki nimittäin moottoripyöränsä päällä erilaisia temppuja samalla kun hän ajoi huimaa vauhtia poliisia pakoon vilkkaan liikenteen seassa.

22-vuotias Phillip Resendez joutui poliisin takaa-ajamaksi holtittoman ajotyylinsä vuoksi. Resendez ajeli päin punaisia liikennevaloja ja teki temppuja 160 kilometrin tuntivauhdissa. Mies ajoi muun muassa ilman käsiään ja nousi moottoripyöränsä päälle seisomaan.

New York Daily News uutisoi miehen ottaneen jopa itsestään selfieitä samalla, kun hän teki temppuja. NBC Los Angeles -uutisten mukaan Resendeziä jahtasi useita poliiseja moottoripyörillä ja autoilla, sekä yksi helikopteri.

Resendez ajoi Ontariossa sijaitsevan huoltoaseman pihaan ja antautui. Hän pahoitteli käytöstään kameroille jäädessään kiinni ja pyyteli omaa käytöstään anteeksi kahdelta lapseltaan. Onneksi liikenteessä kukaan ulkopuolinen ei vahingoittunut.