Nyt se on varmaa! Scarface-elokuvasta tehdään uusi versio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuonna 1983 valmistunut Scarface – Arpinaama on yksi legendaarisimmista gangsterielokuvista. Elokuvan pääosaa näytteli Al Pacino, ja onnistuneen roolisuorituksensa ansiosta hänet tullaan aina muistamaan Tony Montanana. The Hollywood Reporterin mukaan elokuvasta on vihdoin tekeillä uusi versio.

Elokuvan uuden version on käsikirjoittanut Jonathan Herman ja ohjaajaksi on valittu chileläinen Pablo Larrain. Elokuva tulee saamaan päivityksen nykypäivään, sillä aiemmista versioista poiketen elokuvan tapahtumat sijoittuvat Los Angelesiin. Nykypäivän teknologialla tulee olemaan suurempi rooli elokuvassa, sillä teknologiassa on tehty suuri harppaus eteenpäin vuoteen 1983 verrattuna.

Elokuvan fanit odottavat mielenkiinnolla roolivalintoja koskevia tiedotteita. Elokuvan tuotantotiimillä on suuret saappaat täytettävänään, sillä arvostettua ja ylistettyä Scarface -elokuvaa on pidetty yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana gangsterielokuvana Kummisetä -elokuvien lisäksi. Monet ovat pitäneet mahdottomana ajatusta, että uudet versiot voisivat olla parempia kuin edeltäjänsä.