Tanskandoggi ei halunnut lähteä sohvaltaan ulos – emäntä heti ongelmissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lenkille lähteminen voi välillä olla hankalaa. Ulkona on liian kylmä tai kuuma, tuulee, on liian pimeää, sataa vettä, sataa lunta ja tekosyiden lista voi jatkua loputtomiin. Aina pystyy keksimään jonkin hyvän syyn siihen, että voi jäädä kotiin pitkän päivän jälkeen makoilemaan.

Eräs tanskandoggi tietää tämän tunteen täysin ja se jäisikin mielummin sänkyyn kuin lähtisi ulos. YouTubeen on ladattu hauska video isosta tanskandoggista, joka ei haluaisi omistajan suostutteluista huolimatta lähteä ulos. Se makoilee sängyllä eikä reagoi naisen puheeseen aluksi millään tavalla. Hetken kuluttua se vaihtaa asentoa ja nousee jopa istumaan, minkä vuoksi nainen intoutuu kehumaan koiraa.

Koira ravistelee päätään ja haukottelee sillä tavalla kuin se valmistautuisi nousemaan millä hetkellä hyvänsä. Se kuitenkin painaa päänsä vielä tassujensa väliin protestoidakseen ulos lähtemistä ja heittäytyy uudelleen makuuasentoon. Monen minuutin suostuttelun ja pienen uhkailun jälkeen se viimein suostuu lähtemään ulos pakkaseen ja nousee sängyltä. Tämän koiran lenkittämiseen täytyykin nähdä vähän enemmän vaivaa.