Tyttö juksasi veljeään kunnolla: ”Kurkista vesipulloon!” – saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia lapsia kiehtoo pienenä erilaiset taikatemput ja muille tehtävät pilat. Lapset pitävät taikurin leikkimisestä ja monesti vanhemmat joutuvatkin olemaan erilaisten temppujen kohdalla koekaniineina. Nyt eräs pikkutyttö testasi uutta taikatemppuaan isoveljeensä.

Videolla tyttö on täyttänyt vesipullon vedellä. Hän pyytää isoveljeään katsomaan pulloon läheltä varmistuakseen siitä, että pullossa on vettä. Kun veli on tarkastanut pullon, tyttö peittää sen pyyhkeellä. Tyttö tekee muutaman taianomaisen käsiliikkeen pyyhkeen päällä, minkä avulla vesi saadaan katoamaan pullosta.

Tyttö ottaa pyyhkeen pullon päältä pois ja pyytää veljeään katsomaan pulloon oikein läheltä, sillä nyt kaikki vesi on kadonnut. Kun veli kurkistaa pullon sisälle läheltä tyttö nappaa siitä nopeasti kiinni napakalla otteella ja puristaa kaikki vedet veljensä kasvoille näyttävänä vesisuihkuna. Tästä tytöstä kasvaa varmasti vielä upea taikuri.