4-vuotias tyttö tuleva meikkitaiteilija – teki oman opetusvideon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin pienestä tytöstä, joka oli käynyt äitinsä meikkilaukulla salaa. Tyttö oli laittanut äitinsä huulipunaa ja jäi siitä heti kiinni, koska punan alle oli jäänyt aika paljon muutakin kuin pelkät huulet. Myös eräs neljävuotias tyttö lainasi äitinsä meikkejään, mutta tämä pikkuinen tiesikin tasan tarkkaan, mitä hän oli tekemässä.

Neljävuotias Mia hurmaa videolla, jolla hän selittää askel askeleelta todella ammattimaisesti, miten hänen meikkinsä syntyi. Alussa hän kertoo, että hän kävi äitinsä meikkilaukulla, koska hän halusi tehdä itse itselleen muodonmuutoksen. Hän käytti poskipunaa koko kasvoihin, ripsiväriä ja todella tummaa luumunsävyistä huulikiiltoa.

Videon YouTubeen ladannut nainen kertoo meikkaavansa päivittäin ja kuvaavansa välillä itsestään meikki-tutoriaaleja videolle. Hänen tyttärensä Mia on katsellut vierestä ja ihaillut äitiään. Mia on ilmeisesti oppinut äidiltään paljon siitä, miten meikin teosta kerrotaan videokameralle ja osaa sen kuin vanha tekijä.