Alaston mies piinaa naapureita – poliisi on voimaton

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-carolinalaisen naapuruston asukkaita on jo kymmenen vuoden ajan häirinnyt asuinkorttelissa asuva nudisti. Mies viihtyy kotonaan alasti ja usein hänet nähdään myös etupihalla ja etuovella seisoskelemassa ilman rihman kiertämää.

Naapurit ovat tehneet alastomasta miehestä useita valituksia, mutta poliisit eivät ole voineet puuttua asiaan, sillä mies ei tee mitään laitonta. Naapurit ovat yrittäneet suostutella miestä pukeutumaan asioidessaan etupihalla, sillä naapurustossa asuu paljon lapsia, jotka saattavat hämmentyä nudistista.

Mies ei ole muuttanut tapojaan ja vaikuttaisi siltä, että hän nauttii siitä, että hän voi esitellä alastonta vartaloaan muille naapureille. Asukkaiden mukaan mies usein puhelee puhelimeen ja seisoskelee etuovellaan alastonta vartaloaan esitellen.

Pohjois-Carolinan lakien mukaan asukkaalla on oikeus olla kotonaan alasti, eikä miehen puuhailuun nudistina ole voitu puuttua. Vaikuttaa siltä, että naapureiden on vain hyväksyttävä nudisti osaksi yhteisöään.