Bokseri olisi halunnut jäädä koirapuistoon – osoitti mieltään äänekkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat olla vaativia ja tietävät, miten ne saavat omistajilleen oman tahtonsa läpi. Osa käyttää aseenaan söpöilyä ja osa kiukuttelua. Eräs koira osoitti mieltään omistajalleen kuuluvasti, kun hänet vietiin pois lempipuuhansa ääreltä.

YouTubeen on julkaistu video, jossa valkoinen bokserirotuinen koira on takapenkillä ja sen omistaja ajaa autoa. Mies on kirjoittanut videon kuvaukseen, että hänen koiransa ei ollut kovin iloinen siitä, että hänet vietiin koirapuistosta kesken hauskanpidon pois.

Miehellä oli kiire kotiin katsomaan lempijoukkueensa The Houston Texansin peliä ja hän joutui jättämään koirapuistossa käymisen bokserinsa kanssa pelkäksi pikavisiitiksi. Koira ei ollut tyytyväinen joutuessaan lähtemään pois puistosta ja se osoittikin mieltään todella kuuluvasti miehelle. Koiran ääntely kuulostaa huvittavalta ja se on selkeästi todella tuohtunut tilanteesta.