Näyttelijätär nakuili erikoisesti – alapäässä keitetty hummeri

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Chloe Sevigny on tullut tunnetuksi elokuvarooliensa lisäksi arvostettuna muotisuunnittelijana ja mallina. Tähtösen tyyliä on aina pidetty pettämättömänä ja muodin parissa työskentelevät ovat kehuneet tähden olevan muodin edelläkävijä.

Huumorintajuinen kaunotar on päättänyt pilailla tyylillään suostumalla erikoisiin lehtikuviin. Marfa Jounal -lehden kuvissa tähtönen poseeraa mustassa takissa ja hänen sulojaan peittelee suuri keitetty hummeri. Monen mielestä kuva kertoo muodin parissa työskentelevien oudosta huumorintajusta, sillä kuvien tarkoituksena on toimia kuvitteellisen Sizzler-elokuvan julisteena.

Metro-lehden mukaan PETA-eläintenoikeusjärjestön mielestä kuvissa ei ole mitään hauskaa. Järjestö on todennut sivuillaan, että Chloëlta olli asiatonta pilailla kuolleella eläimellä viihteellisyyden nimissä. Tähtösen kuvat ovat puhuttaneet monia tahoja ja vaikuttaisi siltä, että huomiota herättävät kuvat ovat saaneet paljon julkisuutta kummallisuutensa ansiosta.