Kardashian photoshoppasi lapsensa Instagram-kuvaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on julkaissut pienokaisestaan kuvia, joissa Northin silmät sädehtivät muun muassa sinisinä. Kuva North Westista sinisilmäisenä on saanut paljon huomiota. Kim on kuvatekstissä paljastanut, että kyse ei ole piilolinsseistä, vaan kuvanmuokkauksesta.

Ei ole ensimminen kerta, kun Kardashian muokkailee kuvia, joissa hän itse tai hänen tyttärensä esiintyy. Joistain tähtösen yhteiskuvista on tytär North leikattu kokonaan pois. Nyt pikkutytön ulkonäköä on muokattu vaihtamalla hänen silmiensä väri erilaiseksi. North Westilla on normaalisti kauniit ruskeat silmät, kuten hänen kuuluisilla vanhemmillaankin.

Kim Kardashian selvästi tykkää muuttumisleikeistä. Daily Mail -lehden mukaan osa tähden faneista on ollut huolissaan tähden tarpeesta muokata tyttärensä ulkonäköä. Onneksi kuvat ovat olleet vain hauskaa leikittelyä muokkauksen turvin, eikä tähti ole laittanut pienelle lapselleen piilolinssejä.

Baby Wolfie #NoTheseAreNOTContacts #JustAnEditISawOnline

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

Another baby Wolfie pic. Not sure who made these edits they are so cute but not as cute as my brown eyed Wolfie!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi