Video todistaa: Lentokoneessa ei ole yksityisyyttä

Matkailu · Annika Kela

Nuori mies oli lentomatkallaan huomannut, että hänen vieressään istui tavallista uteliaampi kanssamatkustaja. Tietokoneellaan työskentelevä mies epäili, että joku tuijotti hänen puuhastelujaan hänen olkansa yli.

Mies päätti selvittää olivatko hänen vaistonsa oikeassa vai oliko kyse vainoharhaisuudesta. Tietokoneen näytössä olevan kameran avulla matkustaja onnistui kuvaamaan muutaman minuutin kestoisen videon, joka paljastaisi totuuden. Video todisti, että miehen vaistot olivat oikeassa. Vieressä istuskeleva kanssamatkustaja tuijotti häikäilemättömästi miehen tietokonetta ja tarkasteli mitä näytössä näkyi.

Puolessa välin videota kyttääjä laittoi silmälasit päähänsä nähdäkseen tarkemmin vierustoverinsa tietokoneen. Hulvaton video osoittaa, että lentokoneessa ei ole minkäänlaista yksityisyyttä, ellei ole ostanut lippua ykkösluokkaan, jossa bisneksiä voi hoitaa rauhassa.