Taapero jutteli puhelimessa – pälpätykselle ei tullut loppua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni taapero oli saanut tärkeän puhelun isältään ja äiti oli päättänyt seurata vierestä, miten pienokainen pärjää puhelimessa. Perheenisä oli halunnut vaihtaa pienen tyttönsä kanssa muutaman sanan. Äidin yllätykseksi pienokaisella riitti asiaa.

Pikkuneiti puhua pälpätti puhelimessa jokeltaen ja vaelteli pitkin huonetta. Näytti siltä, että puolitoista vuotiaalla tyttärellä juttua riitti isänsä kanssa. Nähtävästi tyttö oli ottanut mallia vanhemmistaan ja hän tiesi tasan tarkkaan kuinka asioita hoidetaan puhelimessa.

Voi olla, että tätä menoa pienestä tytöstä varttuu vielä todellinen bisnesnainen. Pienokainen neuvotteli huvittavan kiivaasti perheenjäsenensä kanssa. Muutaman vuoden takainen video on edelleen hulvatonta seurattavaam sillä taaperon pälpättämiselle ei ollut tulla loppua.