Calvin Harris ja Taylor Swift treffeillä – romanssihuhut yltyvät!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Äskettäin tyttöystävästään eronnut DJ-supertähti Calvin Harris on huhujen mukaan alkanut deittailla laulajatar Taylor Swiftiä. Romanssihuhut saivat alkunsa BRIT Awards -gaalan jatkoilta, jossa poptähti nähtiin hempeissä tunnelmissa Harrisin kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta on pitänyt toisiinsa tiiviisti yhteyttä. Lähipiiristä paljastettiin, että Swift matkusti Las Vegasiin nähdäkseen Calvin Harrisin ja tähdet kävivät siellä ollessaan romanttisella illallisella. Swift jäi innolla seuraamaan Harrisin Las Vegasin keikkaa.

Vaikka Taylor ja Calvin ovat pitäneet matalaa profiilia deittailemiseensa liittyen, ei romanssi ole pysynyt salassa. Monet Harrisin faneista ovat varmasti pettyneitä nähdessään tavoitellun poikamiehen poptähden pauloissa. Mies on tähän mennessä ehtinyt nauttia sinkkuelämästä vasta kuukauden. Swift ei ole aikaillut Calvinin hurmaamisessa ja vaikuttaisi siltä, että parin välillä romanssi roihuaa.