David Copperfieldin asunnossa valtava vesivahinko – 30 kerrosta kastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taikurilegenda David Copperfield sai hiljattain kuulla ikäviä uutisia, sillä miehen New Yorkin asunnossa oli sattunut onnettomuus. Kattohuoneiston uima-allas oli nimittäin alkanut vuotaa ja altaassa ollut vesi vaurioitti asuntoja jopa 30 kerrosta alempana.

Page Six -lehden mukaan uima-allas repesi yllättäen ja vesi valui kerrostalossa alempiin kerroksiin. Valtava vesivahinko ulottui 30 kerrosta alempiin asuntoihin. Kun vahinko tapahtui, oli taikuri poissa kaupungista. Häntä tai hänen temppujaan ei siis voida pitää syyllisenä onnettomuuteen.

Copperfieldin tiedetään olleen Las Vegasissa onnettomuuden sattuessa. Uima-altaan hajoamisen aiheuttamat vahingot tulevat kalliiksi. Toivottavasti Copperfieldin kotivakuutus oli kunnossa, sillä muussa tapauksessa onnettomuudesta räpsähtää kallis lasku maksettavaksi.