Kate Hudson iski silmänsä muusikkoon – suhde Chris Martinin kanssa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Kate Hudson on nähty lämpimissä tunnelmissa Coldplay -yhtyeestä tunnetun Chris Martinin kanssa. Pariskunta on pongattu viettämässä aurinkoista päivää rannalla Malibussa, Kaliforniassa. Kuviin ikuistettu pari näytti viihtyvän toistensa seurassa.

Vaikuttaisi siltä, että Kate on mieltynyt muusikoihin, sillä tähtönen seurusteli aiemmin Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa. Parilla on myös yhteinen lapsi. Nyt Hudson on iskenyt silmänsä Chris Martiniin.

Daily Mail -lehden mukaan lähipiiristä on paljastettu, että Hudson ja Martin pitävät tiiviisti yhteyttä toisiinsa. Parin lämpimät välit viittaavat siihen, että Jennifer Lawrencen ja Chris Martinin suhde on lopullisesti ohi. Näyttelijätär ei ole puhunut virallisesti romanssistaan Chrisin kanssa, mutta yhteinen ajanvietto romanttisissa tunnelmissa viittaisi siihen, että heidän välillään on muutakin kuin kaveruutta.