Katie Pricen suihkurusketukselle nauretaan: ”Kuin palanut paahtoleipä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price on julkaissut netissä kuvia suihkurusketuksensa tuloksista. Sen sijaan, että lopputulosta olisi kehuttu, ovat monet tähden faneista olleet sitä mieltä, että kaunotar on mennyt värisävyssä liian pitkälle ja tulos on koomisen tumma.

Price poseeraa ylpeänä kuvissa ruskettuneessa sävyssä, joka näyttää monen silmään luonnottomalta. Myös tähtönen on huomannut rusketuksen menneen överiksi ja hän on itsekin kommentoinut kuvaansa sanoilla: ”Hups, rusketusaine näyttäisi tehoavan liiankin hyvin!”.

Tähden kuvat ovat poikineet kommenttiryöpyn ja fanit ovat vitsailleet Katien näyttävän palaneelta paahtoleivältä tai Nutella-pähkinä-suklaalevitteeltä. Daily Mail -lehden mukaan neitokainen ei ole väittänyt vastaan faniensa mielipiteisiin vaan hän on ollut samaa mieltä. Kaunottaren julkaisemat kuvat ovat varoittava esimerkki siitä, kun rusketukseen liittyvä pakkomielle on menee liian pitkälle.

My fake tan is definitely developing

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi