Kristy Love kyllästyi miesten tukehduttamiseen – jättirinnoille etsivät miestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias Kristy Love on tunnettu todella suurista rinnoistaan. Naisen rinnat painavat tällä hetkellä noin 7,2 kiloa per rinta ja Love osaakin käyttää valtavia rintoja hyödykseen. Love tienaa tällä hetkellä rintavarustuksellaan elantonsa, mutta se ei enää riitä hänelle vaan hän haluaisi löytää myös elämänsä rakkauden.

Georgian Atlantassa asuva aikuishierontaa antava Kristy Love tienaa noin 1.300 dollaria päivässä tekemällä asiakkaitaan tyytyväisiksi. Love hieroo miehiä rinnoillaan ja miehet maksavat naiselle siitä, että heitä rutistetaan rintojen alle ja tukehdutetaan niillä. Jotkut miehet haluavat, että Love lyö heitä rintavarustuksellaan päähän ja osa haluaa naisen kierivän heidän ylitseen öljyttynä.

Nainen nauttii työstään, mutta se ei ole hänelle enää tarpeeksi. Daily Mail -lehden mukaan Kristy Love etsiikin nyt itselleen ja rinnoilleen miestä tositarkoituksella. Hän kääntyi parisuhteen toivossa Strange Love -nimisen realitysarjan puoleen elämänkumppanin löytämisen toivossa. Love on sitä mieltä, että hänen rintansa ovat valmiit tosirakkaudelle, eivätkä ne halua olla enää yksin.