17-vuotias Kardashian muutti kotoa – 2,5 miljoonan euron ensiasunto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kardashianien realityperheen nuorimmainen on muuttanut pois kotoa. 17-vuotias Kylie Jenner löysi unelmiensa ensiasunnon Kalifornian Calabasista. Neitokainen pakkasi tavaransa ja muutti lauantaina 2,5 miljoonan euron arvoiseen lukaaliinsa.

Jenner julkaisi Instagramissa kuvan muuttourakastaan. Kuvasta päätellen tähtösen ensiasunnossa tehdään remonttia. Muuttaminen pois lapsuudenkodista on ollut varmasti jännittävää nuorelle naiselle ja Kylie ei selvästikään ole malttanut odottaa uuteen kotiin pääsemistä.

Realityperheen äidin Kris Jennerin nurkista on nyt lähtenyt viimeinenkin lapsukainen maailmalle. Suurperheen arkeen tottunut Kris potee varmasti tyhjän pesän syndroomaa. Daily Mail -lehden mukaan Jenner on myöntänyt, että Kylien muuttaminen pois kotoa tulee olemaan hänelle rankkaa. Onneksi lapset asuvat lähistölle, niin vieraileminen perheenjäsenten luona on helppoa yksinäisyyden iskiessä.

so much work to still be done! IM SO EXCITED. The first thing I'm gonna open are my new @casper mattresses

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi