Paavo Pesusieni pantiin bassokaiuttimen sisään – tuloksena hulvaton tanssi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa musiikin kuuntelijoista haluaa, että äänentoistosta löytyy kunnolla pauketta ja basso kuuluu naapuriin asti. Olemme nähneet, miten bassokaiuttimen aiheuttama värinä saa savun liikehtimään ja erilaiset nesteet pomppimaan ääniaaltojen voimasta, mutta nyt se on saanut erään tunnetun piirroshahmon tanssimaan.

Hannabalecta on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän on testannut omien bassokaiuttimiensa voimakkuutta hauskalla tavalla. Bassokaiuttimien sisällä olevaan koloon on laitettu pieni Paavo Pesusieni, joka on täytetty herneillä.

Paavo Pesusieni istuu bassokaiuttimen sisällä ja alkaa fiilistelemään Justin Bieberin Baby-kappaletta. Kaikki on täysin rauhallista ja leppoisaa, kunnes kappaleen bassoraita alkaa jytisemään. Basson aiheuttama värinä saa lelun tanssimaan kaiuttimen sisällä ja Paavo Pesusienen meno näyttää todella hulvattomalta.