Sovellus muuttaa tekstiviestit sivistyneemmän tuntuisiksi

Digi · Tim Isokivi

Harva ihminen jaksaa panostaa tekstiviesteihin tai pikaviestimiin kirjoittamansa tekstin laatuun. Mikäli kuitenkin haluaa antaa itsestäsi todellisuutta fiksumman kuvan, kannattaa kääntyä Words U -sovelluksen puoleen. Words U on älypuhelinsovellus, joka tekee tekstistäsi sivistyneempää.

Sovellus etsii kirjoittamastasi viestistä sanat, jotka on mahdollista korvata hienomman kuuloisilla synonyymeillä, ja tekee sen puolestasi. Sovellus toimii siis hieman samaan tapaan kuin tietokoneen automaattinen tekstinkorjaus.

Yksi Words U:n kehittelijöistä, Allan Zhang, kertoo The Next Web -sivustolle sovelluksen osoittautuneen erittäin suosituksi. Mies toivoo sovelluksen kehittävän myös niiden ihmisten kielitaitoa, joiden äidinkieli ei ole englanti. Words U -sovelluksesta on saatavilla Yhdysvalloissa ilmaisversio ja 6.99 dollaria, eli noin 6.60 euroa maksava kehittyneempi versio.