Supertähdelle nauretaan – pukeutui lampunvarjostimeksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Sia, eli Sia Kate Isobelle Furler, on australialainen laulaja ja lauluntekijä, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten maailmanluokan tähtien kanssa. Sian vuonna 2014 julkaistu Chandelier-kappale nousi kansainväliseksi hitiksi, ja sittemmin hittejä on tullut useita muitakin.

Eilen Sia ikuistettiin Keeping Up With The Kardashian -realitysarjan uuden kauden ensi-iltabileissä Las Vegasissa. Siellä Sian asuvalinta oli kiistatta päivän kohutuin, koska hän muutti todeksi vanhan sanonnan siitä, että ihminen voi halutessaan pukeutua lampunvarjostimeksi.

Taannoin Sian Elastic Heart -kappaleen musiikkivideo aiheutti suuren kohun, koska siinä nähdään esiintymässä näyttelijä Shia LaBeouf ja 12-vuotias tanssijatähti Maddie Ziegler. Video sai rajua palautetta, koska jotkut katsojat syyttivät videota pedofiliasta.