Äiti takavarikoi tyttärensä iPhonen – teini yritti myrkyttää kahdesti

Viihdeuutiset · Annika Kela

12-vuotiaan teinitytön äiti oli takavarikoinut tyttärensä iPhonen Coloradossa, Yhdysvalloissa. Perheenäiti koki, että ainoa tapa, millä hän voisi osoittaa tyttärelleen tottelemattomuutensa seuraukset, oli puhelimen käytön kieltäminen.

Äiti ei olisi voinut kuvitella, millaisia seurauksia sillä olisi. Teinityttö oli niin vihainen iPhonensa takavarikoimisesta, että hän yritti myrkyttää äitinsä. Metro-lehden mukaan perheenäiti alkoi voida pahoin sen jälkeen, kun hän oli juonut tyttärensä valmistamaa hedelmäsmoothieta.

Nainen kertoi poliiseille, että hän haistoi juomassaan valkaisuaineen tuoksun. Myöhemmin hän havaitsi, että hänen yöpöydällään olevassa vesilasissa oli myös samanlainen pesuaineen tuoksu. Äidin pahoinvoinnille oli löytynyt karmaiseva selitys. Teinityttö oli yrittänyt myrkyttää äitinsä.

Teini myönsi tekonsa ja kertoi syynä olleen se, että äiti oli vienyt hänen puhelimensa. Tyttö toimitettiin tutkimuksiin, jossa hänen mielentilansa selvitetään. Nuoresta iästään huolimatta teinityttö saattaa joutua nuorisovankilaan. Tapaus on järkyttänyt ihmisiä maailmanlaajuisesti.