Ambulanssilla Lontoon keskustan läpi – tältä se näyttää kuljettajasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on äskettäin julkaistu video, jossa näytetään, miltä ambulanssikyyti näyttää kuljettajan näkökulmasta. Ambulanssin kojelautakamera on taltioinut hälytysajossa olevan ambulanssin matkan läpi vilkkaan Lontoon keskustan.

On sanomattakin selvää, että ambulanssin ratissa on taidokas kuljettaja, sillä ajoneuvo kiitää läpi keskustan sulavasti kierrellen vapaana olevia reittejä. Suuri osa liikenteessä liikkuvista väisti ja teki tilaa ambulanssille, mutta joukosta löytyi myös niitä, ketkä jäätyivät hätätilanteessa eivätkä tienneet mitä pitäisi tehdä.

Hankalat tilanteet näyttäisi aiheutuvan siitä, että osa pelokkaista kuljettajista jäi pysähdyksiin autollaan ambulanssin eteen. Ambulanssikuski selvästi aavisti nämä tilanteet jo kaukaa ja hän onnistui kiertämään liikenteen tukkijat ilman, että se olisi hidastanut matkaa.

On jännittävään nähdä, kuinka sulavasti liikenne väistyy ambulanssin tieltä miljoonakaupungissa. Ammattitaitoisen kuskin ansiosta matka taittui nopeasti ja potilas oli hyvissä käsissä.