Applen ökyrannekellon hinta 115 000 dollaria

Digi Lux · Annika Kela

Applen rannekellosta on tullut hiljattain luksusversio markkinoille. Kultaisista ja hopeisista ökykelloista löytyy oikeita timantteja. Lux Watch Omni 950 Platinum kustantaa Brikk-verkkokaupassa 115.000 dollaria.

Brikk.com
Brikk.com

Silmiähivelevän upea ranneke on kello- ja koruseppien taidonnäyte. Lux Watch Omni 950 Platinum on ylellinen vaihtoehto tavallisille Applen rannekelloille. Kellon ulkonäkö huokuu arvokkuutta, eikä ole epäilystäkään, etteikö se vetoaisi näyttävyydellään suuriin maailmanluokan tähtiin.

Brikk-verkkokaupassa on myynnissä myös muita tuunattuja Applen tuotteita. Kaupasta voi hankkia myös älypuhelimia, joiden kuoria koristaa kulta, hopea ja timantit. On sanomattakin selvää, että tämä kello ei jää kenenkään ranteesta huomaamatta.