Hollywoodin unelmapari palasi yhteen? Romanssihuhut kiihtyvät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijäkomistus Orlando Bloom ja hänen ex-vaimonsa Miranda Kerr ovat saaneet romanssihuhut liikkeelle. Pariskunnan tiet erkanivat vuonna 2013, kun pari haki avioeroa. Erosta huolimatta he ovat onnistuneet säilyttämään lämpivät välit toisiinsa.

Vaikuttaisi siltä, että vanha suola janottaa molempia, sillä eron jälkeen parilla on huhuttu olleen satunnaisesti sutinaa keskenään. OK!-lehden mukaan romanssi on nyt roihahtanut uudelleen ja Bloom ja Kerr deittailevat jälleen. Lehden mukaan Orlando on haikaillut Mirandan perään erosta lähtien ja nyt mies on saanut hurmattua kaunottaren jälleen itselleen.

Heidän eronsa jälkeen Miranda on ollut seurustelusuhteessa, mutta nyt molemmat ovat sinkkuja. Romanssista on huhuttu siitä lähtien, kun pariskunta poistui Oscar-gaalan jatkoilta yhtä matkaa kotiin. Silminnäkijöiden mukaan pari hempeili juhlissa julkisesti. Monet ovat pitäneet suurena mahdollisuutena sitä, että pariskunta palaisi vielä yhteen.