Skeittilauta ja rullaluistimet yhdistettiin – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Innovatiivisia kulkuvälineitä kauppaava Hammacher-verkkokauppa on lisännyt tuotevalikoimaansa postmodernin skeittilaudan. Tuotteen kuvauksessa kerrotaan, että kyseessä ovat sivusuunnassa rullaavat rengasluistimet, joilla voi liikkua paikasta toiseen uudella tavalla.

Sivuttain kulkevat rengasluistimet ovat pärjänneet testeissä hyvin ja niitä testanneet temppuilijat ovat olleet tuotteeseen tyytyväisiä. Esittelyvideolla rengasluistimilla voi liukua jopa nurmikon päällä. Keksijöiden mukaan tuotteessa yhdistyy skeittilaudan ja rullaluistimien ominaisuudet. Moderneja rengasluistimia kaupataan hintaan 93 euroa.

Kokeilunhaluisille huimapäille nämä luistimet ovat oiva hankinta. Erikoinen kulkuväline herättää varmasti kadulla vastaantulevien huomion. Jää nähtäväksi, koska ensimmäiset temppuvideot julkaistaan netissä. Näillä luistimilla liikkuminen vaatii varmasti jonkun verran harjoittelua, mutta esittelyvideosta päätellen idea on helposti opittavissa.