Poliisi Kouvolan KooKoolle: ”Turkuun ei tarvita passia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouvolalainen jääkiekkojoukkue KooKoo on huomenna matkaamassa Suomen Turkuun, jossa se kohtaa Mestiksen toisessa välieräottelussa TuTon. Joukkueessa oli tänään ilmeisesti jonkinasteista epävarmuutta Turun liittymisestä Suomeen, sillä joukkue kysyi Twitterissä poliisilta, että tarvitaanko kaupungin rajan ylittämiseen passia.

Poliisi ymmärsi ensi kaudella Liigaan nousevan joukkueen akuutin ongelman ja vastasi kouvolalaisille Twitterissä, ettei Turkuun tarvita passia. Samalla viranomaiset totesivat 1990-luvun viihdeohjelman nimeä mukaillen, että passin lisäksi myös hammasharjan voi jättää huoletta kotiin Turkuun matkatessa.

Lopuksi poliisi toivotti vielä tsemppiä tuleviin peleihin. Maanantaina KooKoo ja TuTo kohtasivat peräti 97 peliminuutin verran, joten huomiseen otteluun lähdetään suurin odotuksin. KooKoo käyttää nykyisin viestinnässään ahkerasti hashtagia #HyvästitMestikselle.