Pikkutyttö pelkäsi tulevansa kiusatuksi – setä pukeutui prinsessaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni tyttö oli onnensa kukkuloilla kuullessaan, että hän pääsee elokuvateatteriin katsomaan uuden Tuhkimo-elokuvan. Tyttö kertoi perheenjäsenilleen, että hän haluaisi pukeutua elokuvateatteriin prinsessaksi, mutta ei uskaltanut näyttäytyä prinsessa-asussa, sillä pelkäsi tulevansa kiusatuksi.

Kun tytön setä kuuli pienokaisen epäröinnistä, päätti hän rohkaista neitokaista näyttämällä esimerkkiä. 23-vuotias Jesse Nagy saapui elokuvateatteriin veljentyttärensä kanssa pukeutuneena pienen tytön tavoin prinsessaksi. Esimerkillään mies halusi näyttää tytölle, että hän voi pukeutua prinsessaksi, jos se tekee hänet onnelliseksi välittämättä siitä mitä muut ajattelevat.

Metro-lehden mukaan miehen asu aiheutti hilpeyttä alabamalaisessa teatterissa. Jesse on julkaissut kuvan prinsessa-asustaan Reddit-sivustolla ja Imgurissa. Kuvat ovat saaneet positiivisen vastaanoton ja Jessen tempausta on ylistetty ympäri maailman. Vaatii rohkeutta näyttää pienelle tytölle esimerkkiä tavalla, jolla Nagy oli näyttänyt.