Teinipojalla uskomaton kalaonni – sai 263-kiloisen miekkakalan

Viihdeuutiset · Annika Kela

16-vuotias Kyle Longmore on onnistunut pyydystämään ennätyskokoisen miekkakalan kalastusreissullaan Tasmanian vesillä. Nuorukainen nosti merestä kalatuskavereidensa avustuksella 263-kiloisen miekkakalan.

Miehet ovat kuvanneet videolle hetken, jolloin he tajusivat, että koukkuun oli tarttunut massiivinen saalis. Kalamiehet kuvailivat miekkakalan nostamista vedestä titaanien taistoksi. Pitkän taistelun jälkeen kala antoi periksi ja se onnistuttiin nostamaan veneeseen. Telegraph-lehden mukaan Longmore oli henkisesti ja fyysisesti loppu taisteltuaan kalan kanssa.

Miehet ilmoittivat valtavasta saaliistaan maihin ja he saivat riemastuneen vastaanoton. Monet olivat luulleet miesten vitsailevan saamallaan saaliillaan kunnes näkivät kalan omin silmin. Sattuneen ansiosta Kyle Longomorella tulee olemaan uskomattomin kalatarina, joka päihittää kaikki muut.