Chris Brown deittailee Rihannan kaksoisolentoa – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

R&b-laulaja Chris Brown on löytänyt uuden rakkauden. Huhujen mukaan mies nimittäin deittailee mallikaunotar Candice Brookia. Suhteen paljastuminen on herättänyt mediassa paljon huomiota, sillä Brook muistuttaa suuresti Brownin ex-tyttöystävää poptähti Rihannaa.

Metro-lehden mukaan Brookin Instagram-tili on pullollaan kuvia, joissa neitokainen näyttää ilmiselvältä Rihannalta. Monen mielestä on outoa, että Chris Brown deittailee exänsä kaksoisolentoa, mutta jotkut ovat sitä mieltä, että Brown on vain mieltynyt Rihannan kaltaisiin naisiin.

Chris Brown on ollut useasti lehtien otsikoissa kuluneiden kuukausien aikana, sillä medialle paljastui, että laulajasta oli tulossa isä. Brownin pitkäaikainen tyttöystävä Karrueche Tran jätti miehen, sillä salattu menneisyys oli hänelle liikaa. Nyt Brown on totutellut isänä olemiseen pienelle tyttärelleen Roytaltylle. Näyttäisi siltä, että miehen rakkauselämäkin on saanut käänteen parempaan suuntaan Candicen myötä.

Cup cake push pop. #dessertaddict #thismademyday

Kuva, jonka Candice Brook (@candice_b_) julkaisi

All that dirt gonna turn you into dust,

Kuva, jonka Candice Brook (@candice_b_) julkaisi

P.S. . . . .

Kuva, jonka Candice Brook (@candice_b_) julkaisi