Zayn Malik jättää One Directionin – miljoonat teinitytöt surun murtamia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat teinitytöt ovat tänään järkyttyneet, sillä maailman suosituin poikabändi One Direction menettää yhden viidesosan jäsenistään. Laulaja Zayn Malik on nimittäin ilmoittanut jättävänsä yhtyeen viiden vuoden huikean menestyksen jälkeen.

Hittiyhtyeen levy-yhtiön mukaan Niall, Harry, Liam ja Louis jatkavat nelihenkisenä yhtyeenä ja odottavat tulevia konsertteja maailman kiertueellaan sekä myöhemmin tänä vuonna julkaistavan viidennen albumin tekemistä.

– Elämäni One Directionissa on ollut enemmän kuin olisin voinut koskaan kuvitella. Viiden vuoden jälkeen tunnen kuitenkin, että nyt on oikea hetki jättää yhtye. Haluan pyytää anteeksi faneilta, jos olen pettänyt heidät, mutta teen kuin sydämeni mukaan on oikein. Lähden, koska haluan olla tavallinen 22-vuotias, joka voi rentoutua ja elää poissa parrasvaloista, Zayn Malik kommentoi.

Myös yhtyeen jäsenet ovat julkaisseet virallisen lausunnon Malikin erosta.

– Olemme todella pahoillamme, kun Zayn lähtee, mutta kunnioitamme täysin hänen päätöstään ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa. Kuluneet viisi vuotta ovat olleet uskomattomia, sillä olemme kokeneet niin paljon yhdessä. Tulemme aina olemaan ystäviä. Me muut neljä jatkamme, ja odotamme parhaillaan uuden levyn äänityksiä ja faniemme tapaamista maailmankiertueella, One Direction kommentoi.