Cate Blanchett raivostui toimittajalle: ”Kysytkö tosissasi siitä v**un kissasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kenneth Branaghin ohjaama Cinderella – Tuhkimon tarina -elokuva herättää jälleen henkiin Disneyn klassikkosadun. Elokuva sai ensi-iltansa maaliskuussa ja päätähtinä nähdään kuvankaunis Lily James Tuhkimon roolissa ja Cate Blanchett ilkeänä äitipuolena.

Elokuvan ensi-illan jälkeen päänäyttelijät ovat joutuneet antamaan lukuisia haastatteluita ja kiertämään elokuvan ensi-illoissa eri teattereissa. Blanchett on todella ammattimainen haastateltava ja suivaantuukin australialaisen toimittajan kepeistä toissijaisista kysymyksistä, kun näyttelijä oli saapunut haastatteluun puhumaan itse elokuvasta.

68 news on julkaissut YouTube-kanavallaan pätkän australialaisen The Project’s -ohjelman toimittajan tekemästä haastattelusta. Jonathan Hyla haastattelee Cate Blanchettia ja kysyy ensitöikseen, miten Blanchett sai kissan toimimaan narun päässä haluamallaan tavalla. Blanchett ei voinut uskoa kuulemaansa ja tokaisee useaan otteeseen toimittajalle, että hän ei voi olla tosissaan.

Videon taustalla haastattelussa on pieleenmennyt ja kankea aloitus, minkä vuoksi Hyla on kysynyt, mitä hänen pitäisi tehdä saadakseen näyttelijättären kanssa jään murrettua. Tähti oli vastannut miehelle, että hänen olisi kannattanut tuoda vodkaa. Hyla viittaa aiemmin mainittuun vodkan juomiseen näyttelijättären suututtua hänelle kissakysymyksestä, mutta tätä haastattelua tuskin väkevä viinakaan enää korjaisi.