Miley Cyrus kivuliaassa operaatiossa – julkaisi veriset kuvat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on hakeutunut hammaslääkäriin kivuliain seurauksin. Neitokaisen Instagram-kuvien perusteella poptähdeltä revittiin hampaita irti. Tähtönen julkaisi röntgenkuvan hammasrivistään ja ilmoitti menettäneensä joukon hampaita operaation seurauksena. Kuvatekstissä Miley pyysi apua faneiltaan.

Cyrusin huolestuneet fanit ovat toivoneet, että kyseessä oli vain viisaudenhampaiden poisto, eikä hampaiden menettämiselle ole ollut mitään vakavampaa syytä. Poptähti on tullut ikään, jolloin viisaudenhampaat yleensä puhkeavat.

Jotkut ovat epäilleet, että Cyrus on poistattanut tietoisesti hampaitaan, jotta hän saisi tilalle kultaisia hampaita. Oli miten oli, kuvista päätellen hammaslääkärillä käynti oli kivulias ja siitä toipuminen tulee varmasti kestämään ainakin pari viikkoa.

Ya wanna see my whaaaaaaaaaaaa?!?! Yaaaaaa yaaaaaa grillll yaaaaaa yeaaaaaaa yeaaaaaa grillllllll

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

R. I . P

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

SAVE ME. FUCKING MIZZY.

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi